Kategorier
Stort & Småt

3 Måneders fødselsdag.

Vild med livet kan snart kan snart fejre 3 måneders fødselsdag, og nu hvor der er gået 3 måneder vil vi nok begge sige at det i sig selv er noget af en præstation.

Da vi begav os ud på rejsen med vores blog projekt, var vi nok begge klar over at det ville blive en til tider hård rejse. Men jeg må nok sige at det er kommet noget bag på i hvert fald mig hvor meget det har grebet om sig. Når det er sagt, så kan vi begge uden tvivl sige at vi har det rigtigt sjovt. Så vi knokler på med Vild med livet, vi vil så gerne se den vokse sig stor og stærk. Vi er stadigvæk i gang med at tage vores første usikre skridt som bloggere. De ideer vi havde, da vi kastede os ud i projektet, bliver justeret og finpudset som vi kommer frem i håb om at Vild med livet bliver til det, vi drømte om da vi fik denne vilde ide.

fødselsdagskage

Vores Canada projekt begynder at ligne noget, og her i vinterkulden er det hyggeligt at sidde og varme sig på de fantastiske oplevelses vi havde i, efter vores mening, et af verdenens smukkeste lande. Men der kommer meget mere endnu.

Og inden længe venter der nye eventyr for os og Vild med livet. Vi er ikke i tvivl om at det også bliver fantastiske oplevelser. Hvordan, hvor og hvad tja… det vil tiden vise.

Tillykke med “fødselsdagen” Vild med livet.

2 kommentarer til “3 Måneders fødselsdag.”

Tillykke med de tre måneder og jeg glæder mig til at se eller læse om den Canada projekt.. ???

Tak Michelle. Vi har allerede lagt en del indlæg ud fra vores tur til Canada.
De fleste indlæg er fra vores rundtur i autocamperen.
Når vi har alle indlæggene på plads vil vi forsøge at kæde dem bedre sammen så
det virker mere som en helhed.
Det glæder os at du har lyst til at følge projektet.

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *