Kategorier
Fotografi

Et vægbillede

Siden jeg skrev en anmeldelse på en fotobog, har jeg fået muligheden for at prøve endnu et af SAALs produkter, mod at jeg skriver en anmeldelse. Denne gang er det et vægbillede, det handler om. Jeg valgte et print i aludibond, da Anita alligevel havde brug for et prøvetryk til et projekt, og gavekoden på 375,- rakte stort set til et print i 30X60cm med påmonteret aluminiums ramme på bagsiden, som kostede 401,-:

Plusser:

  • Kvaliteten af billedet er godt, jeg har intet at udsætte på printet.
  • Der er et sandt overflødighedshorn af størrelser og formater at vælge imellem. Det varierer lidt afhængigt af hvilket medie man vælger, men ved acryl og aluminium er der næsten ubegrænsede valgmuligheder.

Minusser:

  • Man skal installere et program for at bestille et billede. Hvor det er helt på sin plads når man laver en fotobog, er det en helt anden snak, hvis man kun skal bestille et enkelt billede. Jeg er med på at der kan være fordele hvis man handler der regelmæssigt, men i det her tilfælde forholder jeg mig til det enkelte billede, og der er det altså lidt tungt, hvis man først skal downloade og installere et program.
  • Informationsniveauet var meget lavt på denne bestilling. Jeg hørte intet fra dem mellem jeg fik en bestillingsbekræftigelse, og der kom en besked fra PostNord om at jeg kunne afhente billedet.
  • Der medfølger ingen beslag til aluminiumsrammen. Billedet kan hænges op på to søm, men står jeg i en situation hvor det skal hænge i gallerikroge, er jeg nødt til selv at skulle igang med at opfinde noget.

Det overordnede indtryk er sådan set godt. De fleste minusser er til at overse, men jeg er ikke overbevist om at jeg skal skifte leverandør af store print. SAAL er ganske vist en smule billigere end min sædvanlige leverandør, men netop de manglende beslag til aluminiums rammen er en showstopper for  mig. Så det ekstra arbejde med at finde/konstruere små beslag æder den prisforskel der måtte være. Derudover må jeg indrømme at jeg er så tilpas tilfreds med min leverandør til ikke at ville skifte selvom beslagene havde været der, dertil er besparelsen ikke stor nok.

Motivet er stillet til rådighed af Anita K Photography

En kommentar til “Et vægbillede”

Siden anmeldelsen har jeg forsøgt at benytte mig af SAAL igen, denne gang gik det ikke godt. De leverede et print hvor farverne ikke havde de korrekte nuancer, og deres support system var så tungt og langsommeligt at vi blev nødt til at benytte en anden leverandør, der med nøjagtigt de samme filer var istand til at levere perfekte print. Jeg benytter IKKE SAAL til noget igen!

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *