Kategorier
Ud i det blå

Forventning i Skanderborg.

Mens jeg venter

Vi var i Skanderborg fordi jeg skulle have min fødselsdagsgave fra John den næste dag.
Sådan en lang fredag aften hvor man venter på noget godt, hvad får man lige tiden til at gå med?
Vi fandt et rigtigt hyggeligt spisested Søren*s spisehus, hvor vi spiste vores aftensmad på terrassen med udsigt over Skanderborg sø.udsigt sørens
Gourmet burgeren lød lækker så den bestilte vi. Der blev serveret tapanade først, som bestod af 4 forskellige slags med brød. Desværre kiksede serveringen lidt da det først blev serveret 2 min før vores burger. Men tapanaden var lækker.
Burgeren var tæt på overvældende i størrelsen, men vi spiste næsten op. Desværre var burgeren lidt kedelig og smagte ikke af så meget, men de tilhørende pommes frites var sprøde og gode.
Så alt i alt et ok måltid og til en fair pris.
burger

Vi var enige om at resten af aftenen skulle gå med at udforske området omkring Skanderborg sø for at se om vi kunne få nogle gode billeder. Vi fandt ud til Vester mølle hvor der er et par fine bade broer. Her besluttede vi at vi ville slå os ned for at vente på solen skulle gå ned, så vi kunne få et par fine aften billeder af søen og broen.
Vi hyggede et par timer ved broen mens vi eksperimenterede med vores kameraer.

fotografen arbejder

Så fredag aften blev alligevel ikke så lang, trods den samme følelse i maven som juleaftens dag da jeg var barn.

Gaven

Hele mit liv, eller næsten i hvert fald fra jeg blev bevidst om at der fandtes nogle helt fantastiske biler, har en Ferrari været min ønske og drømme bil. Så efter at jeg i mange år har fablet om den Ferrari jeg ville købe når jeg vandt i lotto, mente John at jeg skulle have en i fødselsdags gave. John havde købt et gavekort hos Kiesa events, på 30 min motorvejs kørsel i en Ferrari 360 Spider. Nøj… hvor jeg glædede mig. En rød Ferrari 360 Spider V8 motor med 400 hk under hjelmen til +3 millioner kroner på motorvejen og vejret var enda til at slå toppen ned, så jeg kunne mærke vinden i håret. Hvad kunne næsten være en mere perfekt gave.
Efter en lidt tøvende start, hvor jeg lige skulle føle hvordan bilen fungerede, blev der givet gas på motorvejen. Det var total lykke, lige til at blive høj af den følelse som det var at trække ud til overhaling og bare give den en spand kul. Den særegne Ferrari lyd når der gasses op vækker opmærksomhed også på motorvejen.
Ferrari 1 6744
De 30 minutter var fuldstændig fantastiske jeg tror at det omtrent er det fedeste jeg nogensinde har prøvet. Og nu bliver jeg nødt til at vinde i lotto.
1000 Tak for fødselsdagsgaven John, den bliver svær at slå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *