Kategorier
Californien

Glendeven Inn

Da vi besøgte Glass Beach havde vi booket overnatning i Mendocino på Glendeven Inn ca. 15 minutters kørsel fra Fort Bragg og Glass Beach.

Glendeven Inn er en intim og romantisk lille Inn/bed and breakfeast med kun 10 værelser som er indrettet med stor omhyggelighed. Netop ord som omhyggelig, umage og omhu går igen når man skal beskrive Glendeven Inn. Værterne har gjort sig stor umage med at gøre det til et sted med en atmosfære, hvor man virkelig føler sig velkommen og hvor man kan slappe af.

Glendeven-Welcome

Vi ankom til Glendeven Inn omkring halv seks om aftenen, hvor vi blev budt velkommen af værtinden og straks budt på et glas vin til at slappe af med mens vi checkede ind. Derefter blev der serveret en virkelig dejlig portion suppe for os, der faldt på et tørt sted efter en lang køretur.

Vi skulle sove i The Garden Room, der er et solrigt og hyggeligt værelse.

glendeven inn.

På vores værelse blev vi budt velkommen med et lækkert stykke chokoladekage og en pose foder til hønsene. Kroen ligger på 8 acre land med udsigt til havet. Der er forskellige dyr på jorden omkring bl.a. lamaer og høns. Hønsene går frit omkring i haven. Det giver en helt speciel atmosfære.

Om aftenen bliver der serveret vin og en let anretning i the Wine Bar[n]

seng glendeven inn

værelse glendeven

Morgenmaden som blev serveret på vores værelse kl 9.00 om morgenen, bestod af hjemmelavet corn bread, Southwestern-style baked Glendeven egg, blandet frisk frugt, frisk presset appelsin juice, kaffe og varm chokolade. Det smagte vidunderligt.

Morgenmad Glendeven inn 8036

Standarden på værelset var pænt over gennemsnittet, sengen og sengetøjet var utrolig behagelig. Økologiske produkter på badeværelset, ekstra håndklæder og morgenkåber.

Vi havde i alt 21 overnatninger på vores road trip i USA og ingen af de andre steder som vi boede på var tæt på at komme i nærheden af Glendeven Inn. Hverken hvad angår standard eller imødekommenhed. Vi var rigtigt kede af at vi kun skulle være der en nat. Det ligger helt fast at hvis vi kommer i nærheden af Mendocino igen, så er der kun et sted vi skal bo nemlig på Glendeven Inn. Tak for en dejlig oplevelse.

Glendeven inn 7918

glendeven-inn-udsigt-8019

glendeven_collage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *