Kategorier
Stort & Småt

Vild med livet version 2.0

Som I nok har lagt mærke til er der i et stykke tid ikke sket noget på Vild Med Livet. Det skyldes i alt sin enkelthed at vores blog er blevet til meget mere end vi regnede med fra starten. Den fungerede ikke længere med det temaet som vi havde sat op. Derfor var vi nødt til at ændre strategien omkring bloggen.

Hvad er der sket

Vi har for det første fået nyt domæne navn det er blevet til www.vild-med-livet.dk.
Vi har også valgt at sige farvel til det tema som vi brugte da vi startede op med Vild Med Livet. Det fungerede sådan set godt nok, men det var et gratis tema som ikke indeholdt alle de funktioner vi efterspurgte.
Og hvis vi skulle blive ved med at blogge og samtidig kunne vokse med bloggen, var vi nødt til at ændre udseendet på Vild Med Livet.

Belært af erfaringer

Vi tog derfor beslutningen om at modernisere bloggen fuldstændigt og starte fra bunden igen. Det har vi så brugt de sidste mange aftner på.
Da beslutningen om at vi ville starte fra bunden igen var taget, gav vi os til at brainstorme på hvad vi ville med vores blog, hvad vi havde brug for og hvordan vi ville have at den skulle se ud og fungere.
Vi tog beslutningen om at gå kommercielt med vores tema belært af  begrænsninger fra det gamle tema.
Hvis vi stod for at skulle starte en blog op for første gang, ville vi med den viden vi har nu starte med et kommercielt tema. Det gælder om som ny blogger at vide hvad man vil fra starten og ud fra det vælge det rette tema.  Det kan spare en hel del arbejde og hovedbrud.

Version 2.0

Ud over at udseendet på bloggen er fuldstændig anderledes er der også blevet lavet lidt om på kategorierne og under kategorierne. Men Version 2.0 af Vild Med Livet indeholder alle de artikler som også var på den gamle version.
Vi syntes selv at det er blevet ret vellykket, håber at I også kan lide den nye version.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *